Overblijf Boter, Kaas & Overblijf

De school organiseert samen met Boter, Kaas & Overblijf de overblijf. De lunch wordt gebruikt onder begeleiding van enthousiaste pedagogisch medewerkers en overblijfouders in de klas of in het overblijflokaal. De site van Boter, kaas en overblijf vindt u hier.

Tegen een kleine vergoeding kunnen de kinderen tussen de middag overblijven.

Op dinsdag verzorgt het LSG (Leids schaakgenootschap) schaken tijdens de overblijf in de periode tussen de herfstvakantie en voorjaarsvakantie.

Op de donderdag verzorgt TOS (Thuis op school) sportactiviteiten tijdens de overblijf. In samenwerking met TOS zullen er wisselende en nieuwe activiteiten worden ondernomen met de kinderen.

Kosten overblijf

De kosten voor de overblijf zijn € 1,75 per keer op contractbasis. Incidenteel gebruik van de overblijf kost €2,00. De administratie en

Boter, Kaas en Overblijf zorgen voor de verwerking van de inschrijvingen,  de financiële- en  administratieve verwerking van de kinderen en het incasseren van de overblijfgelden.

Inschrijven

Inschrijven kan via onze website op deze link.

Na aanmelding krijg je een ouder login en kan je zelf je kind(eren) af/aanmelden. Je betaalt achteraf en per maand de dagen die in de voorgaande maand zijn afgenomen. Ook is er een mogelijkheid om een flexibel contract af te sluiten, je betaalt dan alleen de dagen die afneemt die je aanvraagt via je ouder login.

Als een kind wordt afgemeld  voor 10:00 op dezelfde dag, hoeft er ook niet betaald te worden voor die dag.

Bereikbaarheid:

Met vragen over de TSO kunt u terecht bij Wanda de Ruiter of Saskia Stapper.

Zij zijn te bereiken op 071-5161209 of via info@boterkaasenoverblijf.nl

( op woensdagen zijn wij gesloten)

 

Reacties gesloten.