071 57 22 675
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuw logo én website!

Nieuw logo én website!

13 juni 2019 | Nieuws

Eerder dit jaar kregen we een nieuw logo en sinds 2 juli 2019 is ook onze nieuwe website live! Alle basischolen van SCOL hebben dit jaar een nieuw of vernieuwd logo gekregen plus een nieuwe website. Alle scholen werken nu met hetzelfde website-systeem. De informatie op de website is voornamelijk bedoeld voor geïnteresseerde ouders, specifieke informatie over de leerlingen vindt u terug op het ouderportaal Social Schools (na de zomervakantie Schoudercom). 

Mist u informatie op onze website? Laat het ons weten via directeur@dezwaluwleiden.nl

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This