071 57 22 675
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Sinterklaas

Sinterklaas

10 december 2019 | Nieuws

Sinterklaas op De Zwaluw! 

Wat hebben we genoten van het Sinterklaas feest! Het begon al in november met een filmpje van de Pieten. De Pieten hadden een reis gewonnen! Eigenlijk wilden de Pieten gelijk op reis en geen feest voor de Zwaluw! Gelukkig heeft Sinterklaas daar een stokje voor gestoken. Maar Sinterklaas was de Pieten wel kwijt! Hij kwam aan bij de school met maar 1 Piet, dat was de bedoeling niet.

Tijdens het welkom van de Sint, ging het allemaal heel snel. De kinderen begonnen te roepen en te schreeuwen, er waren Pieten op het dak! En ja hoor, daar stonden de Pieten! Waar waren de Pieten al die tijd geweest? Zij hadden geslapen in de school! Gelukkig kon daarna het feest goed beginnen. In de school kon je de Pietenband horen spelen, zongen de kinderen bij Sinterklaas en kregen de kinderen cadeautjes. Een geslaagd feest!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This