Home Onze school Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang ’t Kweklokaal streeft ernaar een thuissituatie te creëren waarin kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en kunnen opgroeien tot volwassenen die eigen keuzes maken en respectvol omgaan met anderen.

Als u als ouder aan het werk bent, is het van belang dat uw kind in goede handen is. Voor alle kinderen in onze wijk tussen 4 en 12 jaar oud, maar zeker voor de kinderen van De Zwaluw, is er vijf dagen in de week voorschoolse en naschoolse opvang in ’t Kweklokaal. Ook kunt u hier tijdens schoolvakanties gebruik van maken.

De Zwaluw biedt in samenwerking met ’t Kweklokaal, indien gewenst, opvang voor uw kind van 07:00 tot 18:30 uur.

Kijk voor meer informatie over ’t Kweklokaal op www.kweklokaal.nl