Home Onze school Overblijf

Overblijf

De school organiseert samen met Boter, Kaas & Overblijf de overblijf. De lunch wordt verzorgd onder begeleiding van enthousiaste pedagogisch medewerkers en overblijfouders in de klas of in het overblijflokaal. Op dinsdag verzorgt het LSG (Leids Schaakgenootschap) schaken tijdens de overblijf in de periode tussen de herfstvakantie en de voorjaarsvakantie. Op donderdag verzorgt TOS (Thuis op straat) sportactiviteiten tijdens de overblijf.

Meld hier uw kind aan voor de tussenschoolse opvang Boter, Kaas & Overblijf bij De Zwaluw.

Kijk voor meer informatie over Boter, Kaas & Overblijf op www.boterkaasenoverblijf.nl.